Kablosuz HDMI Görüntü Transferi

Airtame_Banner

Kurumların toplantı odalarında artık büyük ekran boyutunda TV yada Projeksiyon cihazı kullanımı standart haline geldi.

Eğitim, sunum paylaşımı gibi toplantı faaliyetlerinde kişileri en çok zorlayan çalışmayan HDMI kablolar olmaktadır. Bu gereksiz sorundan artık kurtulmanın vakti geldi. AIRTAME

AIRTAME, herhangi bir dizüstü bilgisayardan veya mobil cihazdaki dökümanlarınızı 2 tıklamayla görüntülemeye  izin verir, TV yada projektörünüzün HDMI portuna takılan taşınabilir bir kablosuz sunum cihazıdır.

AIRTAME projeksiyon ve televizyonlara görüntü transferi için yenilikçi kablosuz çözümler geliştirdi. Pahalı profesyonel çözümler fonksiyonları ile kullanımı kolay ve düşük maliyetli kablosuz görüntü transferi çözümüdür.

AIRTAME ile TV ekranında veya projektöre herhangi bir dizüstü bilgisayar veya mobil cihazdan istediğiniz içeriği görüntülemeyi sağlayan kurumsal bir üründür. Toplantı odanızda yüksek çözünürlükte sunumlar ve video içeriklerini kablosuz olarak paylaşmak artık sadece 2 saniye. Toplantı odanızda gereksiz HDMI kablolardan ve adaptörlerden kurtulmanın vakti geldi.

Bilgisayarınızdaki sunumlarınızı ve video dosyalarını TV yada projeksiyon cihazına aktarın. Aynı anda birden çok ekrana istediğiniz içerikleri kolayca kablosuz paylaşın.

AIRTAME, hareket halindeyken sunum yapmayı kolaylaştırır. Slaytlarınızı bir PDF’ye dönüştürün ve çevrimiçi dosyalara erişin, daha sonra sunmak için simgesine dokunun. Sonunda, hızınıza yetişebilecek bir cihaz.

AIRTAME, Mac, Windows ve Linux işletim sistemi kullanan tüm bilgisayarın ekranınını yansıtır. Sunum paylaşımı için Android ve iOS cihazlarındaki mobil uygulamamızı kullanabilirsiniz. Airtame ile aynı ağ içinde herkes hızlı ve kolay bir şekilde bağlanabilir. Şu anda mobil cihazlarda tam ekran paylaşımını desteklemiyoruz.

AIRTAME, kimse tarafından  kullanılmadığında firma logonuzu yada belirlediğiniz arka plan ile kurumsal kimliğinizi yansıtır. Eğitim kurumlarında ders programı, ortak alanlarda duyuru yada haberler, istediğiniz web sitesi görüntüsünü yansıtarak ekranınızı digital panoya çevirebilirsiniz.

airtame1

VODANET İLETİŞİM HİZMETLERİ

Altayçeşme Sok. No:16 Dap Royal Center D Blok K:8 Maltepe – İstanbul     0216 340 76 40

www.vodanet.com.tr

Bir Cevap Yazın

Powered by WordPress.com.

Up ↑

sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et