Yealink T21 (P) E2 IP Telefon

YEALİNK Hakkında

Yealink firması 2001 yılından beri VoIP telefon teknolojisine yön veren IP telefonları,görüntülü IP telefonları ve IP Dect telefonları geliştirerek 140 ülkede en çok tercih edilen SIP telefon üreticisi konumuna gelmiştir.

Zarif tasarıma, gelişmiş teknik özelliklere ve düşük enerji tüketimine önem veren Yealink yaşamı kolaylaştırmaya ve maliyetleri düşürmeye yönelik ayrıntılarla telefon kullanım alışkanlığını değiştiriyor.

Farklı büyüklükteki kurumların IP telefon ihtiyaçlarına eksiksiz karşılık verecek geniş bir ürün yelpazesine sahip olması Yealink’i rakipleri arasında bir adım öne çıkarıyor.

Üretime başladığı ilk günden bu yana pazar lideri olmak için çalışan Yealink bugün pek çok ülkede birinci sıraya ulaşmış ve tüm dünyada saygıyla karşılanan ve en çok tercih edilen IP Telefon üreticisi durumundadır.

Yealink T21

Yealink’in SIP-T21 (P) E2 modeli IP telefonu ekonomik bir model olmasının yanında ses kalitesi olarak daha önce hiç elde edilmemiş kullanıcı deneyimi sunuyor.

Yealink T21 (P) E2 ip telefonu 2 farklı model olarak sipariş edebiliyorsunuz.

  >  Yealink T21 E2 ( Kutu içinden çıkan adaptör ile çalışır )

  >  Yealink T21P E2 ( PoE özelliği sayesinde PoE özellikli switch üzerinden enerjisini alır )

Yüksek kaliteli malzemeler ile üretilmiş olan T21 ip telefon, 5 satırlık geniş bir ekrana sahip T21 ip telefon arka aydınlatmalı 132×64 piksel boyutlarında geniş grafik LCD ekranı ile tüm çağrı ve menü bilgileri bir bakışta tek ekranda görmenizi sağlar. Böylece çok daha kolay kolay bir imkanı sağlarsınız.

Daha küçük ekranlı telefonlarda yaşayabileceğiniz arayan numara bilgisinin tamamını görememek gibi sorunları ortadan kaldıran geniş ekranı kullanıcısına gerçekten konforlu bir haberleşme sağlıyor.

Kullanıcı dostu geniş ekranı ve HD Ses kalitesi ile Yealink T21 ip telefonun en çok tercih edilen sip telefon olmasına sebeb olmaktadır.

Ayrıca entegre PoE’ye sahip çift 10/100 Mbps ağ bağlantı noktaları, T21P E2’yi genişletilmiş ağ kullanımı için ideal bir seçenek haline getirir. T21 (P) E2, iki VoIP hesabını, basit, esnek ve güvenli kurulum seçeneklerinin yanı sıra IPv6, Open VPN ve yedek sunucu için destek sağlar. Ayrıca SRTP / HTTPS / TLS, 802.1x ile çalışır.

Çok uygun maliyetli ve güçlü bir IP telefon çözümü olan T21 (P) E2, hem küçük hem de büyük ofis ortamlarında üretkenliği en üst düzeye çıkarır.

Başlıca Özellikler

> Yealink HD Ses Kalitesi

> 132 x 64 piksel grafik LCD arka aydınlatmalı

> 2 Adet 10/100 Mbps Ethernet Portu

> PoE desteği (T21P E2 modeli için geçerlidir)

> Opus codec desteği ile yüksek ses kalitesi

> 2 SIP hesabı tanımlanabilir

> Kulaklık bağlantı portu

> Duvara monte edilebilir

> Basit, esnek ve güvenli kurulum seçenekleri

HD Ses Kalitesi

Yealink HD ses, akustik performansı en üst düzeye çıkarmak için yazılım ve donanım tasarımının yanı sıra geniş bant teknolojisinin uygulanması anlamına gelir. Tam çift yönlü, yankı iptali, uyarlanabilir jitter buffer gibi gelişmiş akustik netlik teknolojisi ile birleştiğinde, SIP-T21 (P) E2 daha net ve daha gerçekçi ses iletişimi sağlar. ITSUPERSTORE olarak ürün testlerimizde PowerPBX ip santral ile de tam uyumlu çalıştığını gördüğümüz Yaelink SIP T21 ip telefonu kaliteli görüşmeler yapmak isteyen firmalar için uygun bir çözüm olarak tavsiye ediyoruz.

Gelişmiş Çağrı Yönetimi

SIP-T21 (P) E2, XML Tarayıcı, çağrı parkı, çağrı alma, BLF, ileri arama, çağrı aktarma, 3 yönlü konferans gibi geniş kapsamlı ip telefon özelliklerini destekler; kurumsal iş hayatında çok kullanışlı bir ip telefon tercih sebebi olmaktadır. ITSUPERSTORE olarak ürün testlerimizde Cloud Vodanet bulut santral ile de tam uyumlu çalıştığını gördüğümüz Yaelink SIP T21 ip telefonu tavsiye ediyoruz.

Geniş LCD Ekran

132×64 piksel grafik arkadan aydınlatmalı LCD ekrana sahip Yealink T21P ip telefonda çağrı geldiğinde ve telesekreter mesajı bırakıldığında LED ikaz ışığıda bulunmaktadır. Böylece masanıza yeniden geldiğinizde sesli posta kutunuzda yeni mesaj olduğunu hemen görüp dinlemenizi sağlayan bir uyarı ışığı iş hayatınızda yoğun iş temposu sırasında iş hayatınızı son derece kolaylaştıracaktır.

Kırmızı ve yeşil çift renkli LED ışıklı 2 adet SIP hat tuşu bir bakışta size ait hatların durumunu görmenizi sağlar. Arayan numara ve ismini görebileceğiniz LCD ekran Yealink T21 ip telefonun kullanıcı dostu bir ip telefon olmasını sağlamaktadır.   

Kulaklık Uyumlu

Yealink T21 E2 ip telefon üzerinde ahize bağlantısının hemen yanında aynı şekilde 1 adet RJ9 (4P4C) kulaklık bağlantı portu bulunmaktadır. ITSUPERSTORE olarak testlerimizde Jabra BIZ1500 QD ve Jabra BIZ2300 QD kablolu kulaklık modellerini kullandık. Gün boyu çalışırken ve telefon görüşmeşlerini yaparken 2 elinizinde serbest olması sayesinde işlerimizi daha hızlı yapmamıza ve daha sağlıklı bir oturma şekli ile konforlu bir çalışma hayatına yükseltti.  

Ayrıca Yealink tarafından üretilen Yealink YHS33 tek taraflı kulaklık aynı şekilde çok işimize yaradı ekonomik fiyatı bir çok firma için tercih sebebi olmaktadır fakat ITSUPERSTORE olarak bize göre daha kaliteli bir malzeme ile üretilen Jabra kulaklıklar çok daha sağlam bir yapıya sahip olduklarından daha uzun kullanım süreleri sunacaktır.

Kolay Kurulum

Yealink SIP-T21 (P) E2, Yealink’in Yeniden Yönlendirme ve Provizyon Hizmeti (RPS) ve Önyükleme mekanizması ile etkin bir şekilde tedarik edilmesini ve zahmetsiz toplu kurulum yapılmasını sağlar; ayrıca firmware güncelleme uygulamalarınıda toplu olarak yapma çok kolaydır. Kurulum ve teknik destek için 0216 295 00 95 bizi arayabilirsiniz.

Güvenli Ve Uyumlu

Yealink T21 IP Telefon  servis sağlayıcılarına gelişmiş ağ güvenliği için en son teknolojiyi sağlamak için Aktarım Katmanı Güvenliği (TLS / SSL) üzerinden SIP protokolünü kullanır. T21 ip telefon PowerPBX, Cloud Vodanet, 3CX, Broadsoft Broadworks gibi ip santral ve bulut santral çözümleri  ile uyumludur.

Ses özellikleri

  • HD ses: HD ahize, HD hoparlör
  • Geniş bant kodeki: AMR-WB (isteğe bağlı), Opus, G.722
  • Dar bant kodeki: G.711 (A / µ), G.729AB, G.726, iLBC
  • DTMF: Bant İçi, Bant Dışı (RFC 2833) ve SIP BİLGİSİ
  • AEC özellikli tam çift yönlü eller serbest hoparlör
  • VAD, CNG, AEC, PLC, AJB, AGC

Telefon özellikleri

  • 2 VoIP hesabı
  • Çağrı bekletme, susturma, DND
  • Tek dokunuşla hızlı arama, yardım hattı
  • İleri arama, çağrı bekletme, çağrı aktarma
  • Grup dinleme, SMS, acil arama
  • Yeniden arama, geri arama, otomatik cevaplama
  • Yerel 3 yönlü konferans
  • SIP proxy’siz doğrudan IP araması
  • Zil sesi seçimi / alma / silme
  • Tarih saatini manuel veya otomatik olarak ayarla
  • Arama planı
  • XML Tarayıcı, işlem URL’si / URI
  • Entegre ekran görüntüleri
  • RTCP-XR, VQ-RTCPXR
  • Geliştirilmiş DSS Anahtarı

Dahili Rehber

  • 1000 telefona kadar telefon rehberi
  • Kara liste
  • XML / LDAP uzak telefon rehberi
  • Akıllı arama
  • Rehber arama / alma / verme
  • Arama geçmişi: aranan / gelen / cevapsız / iletilen

Bir Cevap Yazın

Powered by WordPress.com.

Up ↑

sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et