Uzaktan Eğitim İçin Webcam Tavsiyesi

Uzaktan eğitimde öğretmen veya öğrenciler, çevrimiçi kullanım için en iyi web kamerayı kullanarak uzaktan eğitimde başarıyı yakalayın. Uzaktan eğitim için en iyi webcam ITSUPERSTORE stoklarında.

Öğretmenler veya öğrenciler için eğitim için en iyi web kameraları her şeyi değiştirebilir. En iyi webcam, sürükleyici eğitim için akıcı, net ve en önemlisi ilgi çekici bir ders anlamına gelebilir. Uzaktan eğitimin gerekli olduğu zamanlarda, en iyi web kamerası şarttır.

Pek çok dizüstü bilgisayar ve tüm akıllı telefonlar, web video kullanımı için özçekim konumlu bir kameraya sahip olacak olsa da, bir ekranın üzerine oturacak kadar kompakt olmaları gerektiğinden, nadiren yüksek kalitede olurlar. İşte tam da bu noktada göreve göre tasarlanmış bir web kamerası büyük bir fark yaratabilir.

Günümüzde dizüstü bilgisayarlar farklı kalitede entegre HD web kameralarına sahiptir (çoğu 720p’de). Çevrimiçi bir öğretmen olarak işe başladığınızda, yerleşik web kameranıza güvenebilirsiniz, ancak zamanla çok sayıda ders vermeye başlarsanız, en önemli aracınız olduğu için kameranızı daha iyi bir webcam ile değiştirmeyi düşünebilirsiniz .

Video kalitenizi ucuza artırmanın bir yolunu arıyorsanız, küçük, ucuz, özel bir web kamerası almayı düşünebilirsiniz. Web kameraları, düşük ışık performansı, alan derinliği, video kalitesi, renkler ve ekran alanı açısından yerleşik bir web kamerasından çok daha iyi performans gösterir. Ayrıca harici bir web kamerası ile webcam’in konumunu kolaylıkla değiştirebilirsiniz.

1080P web kamerası

Dizüstü bilgisayarlardaki çoğu entegre web kamerası 720P’de kayıt yapar. 720P görüntü kalitesi genelde uzaktan eğitim yeterli görülebilir. Ancak harici bir web kamerası ile görüntü kalitesini çok daha iyi bir hale getirebilirsiniz.

Entegre, yerleşik mikrofon

Günümüzde tüm kaliteli USB Webcam ürünleri entegre mikrofon ünitesi ile donatılmıştır. Dizüstü bilgisayarınızda da yerleşik bir mikrofon olsa da, mikrofonlu harici bir web kamerasından gelen ses çok daha iyi olacak ve satın almaya değer olacaktır.

Web kamerasının konumunu ayarlama yeteneği

Kullanımı kolay bir web kamerasının yetersiz ancak çok yararlı bir özelliği, entegre web kameranızın aksine web kamerasının açısını ve konumunu değiştirebilmeniz ve hatta onu bir tripoda monte edebilmenizdir.

Ayrıca, en iyi önerimiz gibi bazı web kameraları, web kamerasını gerektiği gibi konumlandırmanıza yardımcı olacak kullanışlı küçük bir tripod ile birlikte gelir. Bu önemlidir, çünkü iyi bir öğretmen geçmişine sahip olduğunuzdan emin olmak istersiniz, bu nedenle kameranızı dizüstü bilgisayarınızdan bağımsız olarak konumlandırabilmek çok önemlidir.

Odak uzaklığı

Kameralara aşina olmayan öğretmenler, entegre bir web kamerasında odak uzunluğunun biraz kırpıldığını fark edeceklerdir. Harici bir web kamerası satın alırken, daha geniş açılı bir görüş alanına sahip bir şey almayı düşünün.

Bu, kamera çekiminin yüzünüzde sıkı olması yerine öğretmenin dersleriniz için çevrimiçi olarak daha fazla görsel alana sahip olmasını sağlar. Geri itmenizi veya dizüstü bilgisayarınızdan arkanıza yaslanmanızı gerektirir.

Logitech Brio – 4K Ultra HD

Brio 4K Ultra-HD web kamerasıdır. 4K çözünürlük kalitesi 1080P’den bir sonraki adım olan bir video boyutudur. Bu web kamerası otomatik odaklama, yüz tanıma özelliğine sahiptir, saniyede 30 karede 4k veya saniyede 30-60 kare 1080p’de kayıt yapabilir, iyi ses için yerleşik çift mikrofon, yerleşik geniş açılı lense ve 5x dijital yakınlaştırmaya sahiptir.

Bu, profesyonel içerik oluşturucular için tasarlanmış, pahalı, zengin özelliklere sahip bir web kamerasıdır. Listeyi yapıyor çünkü şu anda piyasadaki en iyi web kamerası.

Artıları:

  • Mükemmel video ve ses kalitesi.
  • 4k kayıt yetenekleri
  • Geniş açılı görüş alanı
  • Mükemmel düşük ışık yetenekleri

Eksileri:

  • En iyi web kamerası olduğu için pahalıdır.

Logitech C930e – En İyi Fiyat ve Performans

1080P görüntü kalitesi mükemmel ses ve görüntü kalitesine sahiptir. Görüş alanınız çok daha geniş, renkler daha canlı, video daha canlı ve daha net, o erken sabahlar için geliştirilmiş düşük ışık performansı ve daha iyi ses çıkaracaktır.

C930e Webcam, tümleşik web kameralarına göre mükemmel görüntü kalitesi sunar ve daha önce yapamadığınız her türden diğer eğlenceli şeyleri yapmanızı sağlar. YouTube videoları mı oluşturmak istiyorsunuz? Şimdi yapabilirsin. Bir video tanıtımı oluşturmak için bir kameraya mı ihtiyacınız var ? Bu da bunu yapabilirsiniz.

Artıları:

  • C930e gelişmiş video netliğine, düşük ışık performansına, sese, renklere ve görüş alanına sahiptir.
  • Çalışan profesyoneller için tasarlandı. Bu web kamerası çevrimiçi öğretmenler için yapıldı.
  • Tripodlara monte edilebilir.

Eksileri:

  • Piyasada halen pahalı bir seçim konumundadır

Yealink UVC20 Webcam

Yealink UVC20 5.000.000 piksel full HD cam mercek, çok yönlü mikrofon, otomatik pozlama, otomatik odaklama ve döndürülebilir lens ile güçlendirilen Yealink UVC20, her ortamda mükemmel netlikte video sağlar. Neredeyse tüm video konferans yazılımı uygulamalarıyla uyumludur, herhangi bir toplantıyı hızla kurabilir ve yürütebilirsiniz. Smart Light, düşük ışıkta veya arkadan aydınlatmalı ortamda bile görüntüyü en iyi şekilde optimize eder. EPTZ kontrolü, otomatik odaklama ve döndürülebilir lens sayesinde UVC20, manuel ayar yapmadan her spot ışığını mükemmel şekilde yakalamayı sağlar.

Yealink UVC20 webcam, karmaşık bir ortamın ve manuel işlemin sınırlamaları olmadan gerçekten kolay, kullanışlı ve verimli video süresi sağlar. Smart light, düşük ışıkta veya arkadan aydınlatmalı ortamda bile görüntüyü en iyi şekilde optimize eder. EPTZ kontrolü, otomatik odaklama ve döndürülebilir lens sayesinde UVC20, manuel ayar yapmadan her spot ışığını mükemmel şekilde yakalamayı sağlar.

Artıları:

  • Geniş görüş alanı.
  • Harika ses.
  • Lens gizlilik başlığı.

Eksileri:

  • Düşük ışık toleransı rakiplerine göre zayıf kalıyor

Grandstream GUV3100 Webcam – Ekonomik Seçim

Uzaktan çalışanlar için ideal olan Grandstream GUV3100, dizüstü bilgisayarlar, bilgisayarlar ve daha fazlası aracılığıyla yüksek kaliteli ses ve video işbirliği sağlayan 1080P Full HD özellikli kurulumu kolay, kullanımı kolay bir USB web kamerası sağlar.

GUV3100, dizüstü bilgisayarlar, bilgisayarlar ve daha fazlası aracılığıyla yüksek kaliteli ses ve video işbirliği sağlayan bir Full HD USB kameradır. Bu web kamerası, 2 megapiksel CMOS görüntü sensörü aracılığıyla 1080p Full HD gerçek zamanlı videoyu destekler ve net iletişim için 1+ metreden fazla ses alma aralığına sahip 2 yerleşik çok yönlü mikrofon içerir. GUV3100, tüm büyük üçüncü taraf iletişim platformları, uygulamaları ve yazılım telefonlarının yanı sıra Grandstream’in IPVideoTalk Meetings ve Wave uygulamasıyla uyumludur. Uzaktan çalışanlar için ideal olan GUV3100, web toplantıları, video konferanslar ve daha fazlası için Full HD video ve ses kalitesine sahip kurulumu kolay, kullanımı kolay bir USB web kamerası sağlar.

Artıları:

  • 30 fps’de 1080p Full HD videoyu destekler
  • 2 dahili mikrofon, 1 metreden fazla ses alma aralığı sunar
  • Tüm büyük üçüncü taraf platformlar, uygulamalar ve yazılım telefonlarıyla uyumludur

Eksileri:

  • Görüş açısı daha geniş olmalı

Bir Cevap Yazın

Powered by WordPress.com.

Up ↑

sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et