Yealink Toplantı Odası Ekranı

Yealink, paylaşılan çalışma alanlarının kullanımını, verimliliğini ve kullanıcı deneyimini geliştirmeye yardımcı olmak için toplantı odalarının dışına yerleştirilen bir tablet olan RoomPanel’in piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Toplantı odası rezervasyon ekranı toplantı odasının durumunu odaya girmeden görmenize olanak sağlar.

Sorunsuz Microsoft Teams uyumluluğu ile tablet, tabletin her iki tarafında mor/kırmızı veya yeşil LED aydınlatma kullanımıyla odanın ne zaman rezerve edildiğini, müsait olup olmadığını gösteren Teams ve Outlook 365 takvimlerinden bilgi alabilir ve çalışanlara müsait oldukları takdirde oda ayırtma imkanı verir. 

COVID-19 küresel krizinin ardından, uzaktan işbirliği ihtiyacı büyük ölçüde arttı ve bu da hem iç hem de dış işbirliği için toplantı odalarında artan gereksinimlere yol açtı. Sınırlı çalışma alanlarının kullanım verimliliğini artırmak, işletmenin işbirlikçi ve üretken kalması için önemli ve etkili yaklaşımlardan biri haline geliyor. 

Yealink Room Panel Rezervasyon Ekranı’nın  temel özellikleri arasında 8 inçlik dokunmatik ekran, yerel Microsoft Teams deneyimi ve canlı renkli LED Çubuklar bulunur. Bu özel ve kompakt cihaz, çalışanların doğru ayrılmış odaları veya yerinde rezerve edilebilecekleri hızlı bir şekilde bulmalarını sağlar. Çözüm, aynı zamanda, basit ve esnek kurulum için PoE veya DC gücü aracılığıyla tek kablolu dağıtımı desteklediğinden BT yöneticileri için iş gücünden tasarruf sağlarken, uzaktan cihaz yönetimi hizmetlerine de bulut platformları üzerinden erişilebilir. 

Yealink RoomPanel’e enerji verildiğinde ortam ışığı ve yakınlık sensörü, kullanıcı yaklaştığında otomatik ekran uyandırma ve aydınlatma koşulları değiştiğinde parlaklık ayarı için etkinleştirilir. Yealink ayrıca, katılımcılar odaya girdiklerinde toplantılara otomatik olarak giriş yapmak ve odayı serbest bırakmak için doluluk sensörleriyle uyumluluk sağlamayı planladıklarını söylüyor. tüm katılımcılar ayrıldığında müsait olun. 

Bu özellikler sayesinde BT personeli ve yöneticileri, Microsoft Teams Yönetim Merkezi veya Yealink’in yönetim Bulut Hizmeti aracılığıyla her toplantı alanındaki etkinliği kolayca izleme ve oluşabilecek sorunları yönetme ve teşhis etme yeteneğine sahiptir. 

İsteğe bağlı braketler ve bantlarla paketlenmiş RoomPanel beton, tuğla, cam veya ahşap üzerine kolayca monte edilebilir. Müşteriler, parmak izi bırakmayan ekranın herhangi bir senaryoda net bir şekilde okunabilmesini sağlamak için cihazı isteğe bağlı braketlerle eğmeyi veya paralel hale getirmeyi seçebilir. 

Bir Cevap Yazın

Powered by WordPress.com.

Up ↑

sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et