Hibrit ofiste çalışma alışkanlıklarımızı değiştiren 5 teknoloji trendi

Kısıtlamalar artık evden çalışmamızı gerektirmese bile, çoğumuz bir şekilde bunu yapmaya devam edeceğiz. Evden çalışmak hem işverenler hem de çalışanlar için şaşırtıcı bir başarı oldu. Ve uzaktan ve yüz yüze çalışmayı birleştiren yeni bir hibrit modelin temellerini şekillendirdi.

Ev ofisten hibrit çalışma ortamına getirdiğiniz 5 teknoloji trendini keşfedin.

Dizüstü bilgisayarlar bağlantının kalbidir

Uzaktan çalışırken, dizüstü bilgisayarınız merkezi hub’ınız olarak işlev görür. Sizi şirkete bağlar, iş arkadaşlarınıza bağlar ve belgelere ve platformlara erişmenizi sağlar. Ofise dönüşle kırılması muhtemel olmayan bir bağ.

Video konferans
Başka birinin yüzünü görmek, bağlı hissetmenizi sağlamanın birincil yoluydu, bu nedenle görüntülü aramalar ilk akla gelen iletişim haline geldi. Video konferansın çalışma hayatının temel direği olmasıyla, bilgi işlem yöneticileri, her toplantı alanını bir “video” alanı yapmak için ofis alanını yeniden tasarlamak için eşsiz bir fırsata sahiptir.

Video konferans platformu

Uzak çalışma döneminde, iş arkadaşlarınız, tedarikçileriniz ve müşterilerinizle yapılan aramalar için birden fazla UCC platformu arasında başarılı bir şekilde uzmanlaştınız ve gezindiniz. Ortalama iş gününüz artık potansiyel olarak farklı platformlara yayılmış toplantıları içeriyor ve BT yöneticilerinin agnostik yaklaşımınızla uyumlu toplantı odaları sağlaması gerekecek. “Kendi Toplantınızı Getirin” cihazları ve araçları, hangi platformu kullanırsanız kullanın sizi bağlayacaktır.

Sunum paylaşımı

“Ekranı paylaş” düğmesine basit bir tıklama ile ekranlarınızı, içeriğinizi ve fikirlerinizi paylaşmanın rahatlığını yaşadınız. Kablosuz içerik paylaşımına erişimi olmayan şirketlerde, toplantı odalarında HDMI kablo bağlantısının yarattığı hayal kırıklıklarına geri dönmek istemeyeceksiniz. Toplantı katılımcıları muhtemelen yerinde ve uzak konumlar arasında karıştığından, toplantı alanlarında doğru işbirliği çözümlerini uygulayarak içeriğin herkes için erişilebilir, görünür ve eyleme geçirilebilir kalması gerekir.

Ofis sosyal etkileşimler içindir

Ofise dönüşü, iş arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurma ve işbirliği yapma şansı olarak görebilirsiniz. Veya bazı günlerde uzaktan çalışmaya devam etmeyi tercih edebilirsiniz. İş yeri, buluşma ve bağlantı kurma alanı olarak hizmet veren, deneyim öncelikli bir düzende yeniden hayal edilecek. Bu, ofis alanlarını, toplantı odalarını ve bölmeleri hibrit işbirliği için doğru AV ile donatmayı içerir.

Teknoloji, size uygun şekilde çalışmanız için size daha fazla özgürlük ve esneklik sağlar. Toplantı odalarınızı sadece bir günde hibrit işbirliği alanlarına dönüştürmek mi istiyorsunuz?
ITSUPERSTORE.net’in şirketiniz için sunduğu çözümleri kontrol edin.

Bir Cevap Yazın

Powered by WordPress.com.

Up ↑

sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et