Görüntülü Toplantılarda Denetimi Geliştirme: CollabOS 1.9’da Kamera Bölgesi ve Oda Yönetimi İyileştirmeleri ile tanışın

İşletmeler ofis tabanlı çalışma ve hibrit ortamlara geri dönerken, konferans odası deneyimlerini optimize etmenin ve cihaz yönetimini kolaylaştırmanın yollarını arıyorlar. Bu bağlamda, cihaz yetenekleri üzerinde ince ayar yapan ve kontrolü artıran yönetim özellikleri giderek daha önemli hale geliyor. İşletmeler, bu araçlardan yararlanarak hem şirket içi hem de uzaktan çalışanlar için verimli ve adil toplantı deneyimleri sağlayabilir.

En son CollabOS 1.9 sürümüyle Logitech, daha fazla cihaz kontrolü ve özelleştirme sunan, toplantı deneyimlerini iyileştiren ve konferans odası esnekliğini artıran yeni özellikler sunmaktan heyecan duyuyor.

Camera Zone Odadaki Katılımcılara Odaklanmayı Korur.

RightSight 2 ile Logitech’in cihaz zekası, odadaki katılımcıları odaklamak ve çerçevelemek için çeşitli farklı seçenekler sunar. Ancak bir toplantı odasında cam pencereler veya duvarlar olduğunda ve cam panellerin hemen dışında duran insanlar olduğunda ne olur? Kameranın bakış açısından, bu yabancılar aynı zamanda toplantının katılımcıları gibi görünüyor.

Gereç modunda dağıtılan Rally Bar ve Rally Bar Mini için CollabOS 1.9’daki yeni bir özellik olarak Camera Zone bu durumu ele alır. Bir BT veya A/V yöneticisinin, derinlik ve sağ ve sol kenarlar dahil olmak üzere her odadaki kamera çerçevesinin boyutlarını tanımlamasına olanak tanır. Bu, odanın hangi alanlarının çerçeve içinde olması ve hangilerinin çerçeve dışında olması gerektiğini belirlemenizi ve böylece pencereleri hariç tutmanızı sağlar.

Oda dışındaki dikkat dağınıklığını ortadan kaldıran Camera Zone ile çalışanlarınız, toplantıları üretken ve profesyonel tutarak ilgili oda içi eyleme tamamen odaklanabilir.

Logitech Solutions ve Zoom Rooms BYOD

Günümüzün çok platformlu ortamında, çalışanların farklı platformlarda bağlantı kurması ve işbirliği yapması için seçeneklere sahip olmak çok önemlidir. Yakın zamanda, Zoom Rooms’a bir yazılım çözümü olarak Zoom Interop desteğini kullanıma sunduk . Bugün, Zoom Rooms’taki Logitech Cihazlarının artık Kendi Cihazını Getir (BYOD) Modunu desteklediğini ve çalışanların Zoom Interop aracılığıyla sunulan üç cihaz dışında toplantılara katılmasını kolaylaştırdığını paylaşmaktan heyecan duyuyoruz.

Zoom Rooms için herhangi bir Logitech cihaz çözümüne bir Logitech Swytch cihazı veya bir USB ve HDMI kablosu ekleyerek Zoom Room BYOD modunu etkinleştirebilirsiniz. Çalışanların odaya girmesi, kabloları bağlaması ve Tap denetleyicisindeki BYOD arabirimi otomatik olarak toplantı kontrolleri sunar. Ek olarak bu özellik, Zoom Device Manager’ın (ZDM) BYOD modunda kullanımdayken odanın hala çevrimiçi ve çalışır durumda olduğunu bilmesini sağlar. 

Logitech Swytch ve Zoom Rooms BYOD ile BT yöneticilerinin, çalışanların farklı platformlarda iletişim kurmasını sağlarken odaları için tercih edilen bir platforma standart hale gelmelerini sağlamak için daha fazla seçenek ve kullanım durumu ekliyoruz. 

Yeniden Başlatma İşlemlerini Şirket Programınızla Uyumlu Hale Getirin

Konferans odası cihazlarını yönetirken, çoğu BT ekibi için rutin yeniden başlatma genellikle olağan bir görevdir. Ancak bu, birden çok coğrafi konuma veya karmaşık programlara sahip kuruluşlar için zorlayıcı olabilir. 

En son sürümümüzle, Logitech Sync aracılığıyla artık bireysel aygıtlar ve gruplar için aygıtın yeniden başlatılmasını kuruluşunuz için uygun olan bir zamanda planlayabilirsiniz. Cihaz yönetimini farklı konumlar, programlar ve çalışma ortamlarında kolaylaştırmanın başka bir yolu. 

CollabOS 1.9 Güncellemesine Bugün Başlayın

Logitech video işbirliği cihazlarınızı bugün, artık Sync’te erişilebilen ve Microsoft Teams Admin Center veya Zoom Device Manager’da mevcut olduğunda erişilebilen CollabOS 1.9’un en son sürümüne yükseltin. CollabOS sürüm notlarını keşfederek en son özellikler ve iyileştirmelerle güncel kalın .

Bir Cevap Yazın

Powered by WordPress.com.

Up ↑

sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et