Sennheiser S30 ve SP30+ USB

Genel Özellikler


Sennheiser SP 30 Konferans Telefonu kompakt, taşınabilir hoparlör serisi, firmanızda çalışan profesyoneller için ölçeklenebilir konferans çözümleri sağlamak üzere tasarlanmıştır.

Tek bir cep telefonunu ile toplantı odasına taşıyabilecek kadar esnek olan herhangi bir yerde bir an önce bir konferans görüşmesi yapmak veya hoparlörleri kalıcı bir konferans odası çözümünün parçası olarak kullanmak mümkündür.

Sennheiser konferans telefonu serisi, olağanüstü bir iletişim, müzik ve multimedya deneyimi sağlar. Hem arayanlar hem de dinleyiciler daha doğal bir etkileşim yaşar ve konferans görüşmelerini daha az stresli ve daha üretken hale getirir.

Üstün malzemeleriyle Hoparlör Serisi, ofis içinde ve dışında esnek konferans araçları sunar.

SP30

8 Kişilik Toplantı Masaları İçin İdeal

Sennheiser SP 30, kişisel konferanslar için veya 8 kişiye kadar taşınabilir kablosuz bir hoparlördür. Herhangi bir yerde bir an önce bir konferans araması yapmak veya cihazı kalıcı bir konferans salonu çözümünün parçası olarak kullanmak mümkündür.

Bağlanabilirlik


Bluetooth veya USB-C bağlantı seçeneği, özgürlük ve esnek bağlantı seçenekleri sunar. İki uzun menzilli, gürültü ve yankı önleyici mikrofon ve net ses üretimine sahip hoparlörü zorlu ortamlarda bile doğal karşılıklı bir akışa izin verir.

Sennheiser SP 30 ve 30+ konferans telefonları, Sennheiser’ın ikonik, ses odaklı tasarımını ve işçiliğini esnek bağlantı çözümleriyle birleştiriyor. Kariyeriniz sizi nereye götürürse götürsün, kişisel konferans anlarına bağlanmanın ya da toplantılarınızı ekibinizdeki birden fazla kişiyle paylaşmanın güvenilir bir yoluna sahip olacaksınız. SP 30 ve 30+, bir toplantı için ihtiyacınız olan her şeyi basit ve anlaşılır bir deneyim haline getirir.

Çağrılarınızı dakikalar içinde yapın ve cihazı kişisel arkadaşlarınızın oda çözümünün bir parçası olarak kullanın . Gürültü ve yankı önleyici mikrofonlar ayrıca her ortamda doğal konuşma deneyimleri sağlar.

Öne Çıkan Özellikleri


Nerede olursanız olun anlık ve kolay konferans: Sennheiser SP 30 ve 30+ kulaklıklar, hafif bir tasarıma, bir dizi USB-C ve Bluetooth bağlantısına ve bir ses asistanına dokunma erişimine sahiptir. İleri görüşlü bir mobil toplantı odası için ihtiyacınız olan her şey, uygun bir pakette.

Olağanüstü Sennheiser ses kalitesi: SP 30 ve 30+ hoparlörler, Sennheiser cihazlardan beklediğiniz yüksek kaliteli sesi, ultra düşük distorsiyon hoparlörü ve dahili gürültü engelleyici mikrofonlar sunar

Doğal konuşma desteği: Sennheiser dupleks performanslı hoparlör tarafından sunulan endüstri lideri konuşma deneyimlerinin tadını çıkarın. Eş zamanlı konuşma desteklenir ve bu uzun iş günleri için 18 saate kadar konuşma süresi bekleyebilirsiniz.

Gereksinimlerinize göre ölçeklendirin: Sennheiser’ın SP 30, küçük bir taşınabilir hoparlörden 25 metreye kadar alma menziline sahip bir toplantı odası çözümüne adapte olacaktır. SP 30 veya SP 30+ cihazını aynı anda 8 kişiye kadar kullanabilir

Teknik Özellikler


Hoparlör ağırlığı 314 g

Hoparlör boyutları 120 x 37 mm

Desteklenen işletim sistemleri Windows ve Mac

Mikrofon Dijital MEMS Gelişmiş Omni mikrofonlar (2 mikrofon)

Mikrofon frekansı yanıtı 150 – 7.500 Hz

Mikrofon kapsamı 360 derece

Hoparlör frekansı yanıtı 150 – 7.500 Hz iletişimde 100 – 20.000 Hz ses akışıyla

Teknik Veri Teknolojisi Bluetooth® Sürüm 5.0, desteklenen profiller: A2DP 1.3 + AVRCP 1.6 + DI 1.3 + HFP 1.7 + HSP 1.2

Konuşma süresi 18 saate kadar

Şarj süresi 3 sa 20 dk

Menzil 25 m / 82 feet

 

Kutu İçeriği


SP30 USB / Bluetooth Hoparlör

USB-C kablosu

Taşıma çantası (kese)

Güvenlik rehberi

Hızlı rehber

Sennheiser SP 30

 

Bir Cevap Yazın

Powered by WordPress.com.

Up ↑

sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et