Vodanet Haber Ağustos 2023

Pandemi ile birlikte daha fazla önem kazanan online toplantılar için en çok satan çözüm olan Poly Studio X50 video konferans sisteminin gelişmiş modeli 2023 yılında Ağustos ayında üretici firma tarafından satışa sunuldu. Özellikle gelişmiş kamera teknolojisi ile yenilenen Studio X52 modeli Poly markasının yeni amiral gemisi olmaya aday bir cihaz olduğunu düşünüyoruz.

Hibrit bir toplantı ortamında video konferans deneyimini geliştirmek için özel olarak tasarlanan Poly Studio X52 hepsi bir arada video konferans sistemi, toplantıları kolaylaştırır ve geliştirir. Yenilikçi ses ve görüntü deneyimleriyle hem odanın içinde hem de dışında katılımcıları aynı toplantı odasında hissetmelerini sağlar.

Poly’nin kesin doğrulukta yapay zeka ile geliştirilmiş otomatik çerçeveleme ve akıllı ses filtreleme gibi yenilikçi teknolojileriyle eşleştirilmiş kaliteli ses ve görüntü ile herkesin konferans görüşmelerde eşit şekilde temsil edilmesini sağlayın.

Barco firması ClickShare ürünleri ile ilgili olarak yeni yazılım güncellemesini 21 Haziran 2023 tarihinde yayınladı. Vodanet olarak tüm modellerde yeni versiyon güncellemesinin testlerini gerçekleştirdik.

Bu sürümle birlikte ClickShare size gelişmiş kullanıcı deneyimleri, daha fazla esneklik, güvenlik ve ek özellikler sunar. 2.16 sürümüne dahil olan başlıca yeni özellikler:

  • Ultra geniş ekranları (21:9) USB-C DisplayPort (yalnızca Gen2) aracılığıyla bağlayın.
  • Pin kodları artık toplantı odasındaki tüm katılımcılar tarafından daha rahat fark edilip görülebilir hale gelmiştir.
  • Buton oluşturma, ClickShare Configurator arayüzünde görülebilir.

Microsoft Inspire 2023 sürümü “Temmuz ayı Teams’e 23 yeni özellik getirecek. Bunların başlıcaları, konferans görüşme sırasında katılımcılar tarafından paylaşılan içeriği yakınlaştırmanın veya uzaklaştırmayı kolaylaştırmak için ekran paylaşımını görüntülerken yeni Yakınlaştırma ve Uzaklaştırma butonları ve takvimimin Teams Uygulaması içinden daha iyi işlenmesini sağlamak için Teams takvim geliştirmeleri.

Güncellemeler arasında Android işletim sistemi ile birlikte kullanılan Teams Rooms için Uzaktan Kumandalı Jabra PanaCast 50 Video Konferans Sistemine Teams sertifikası gelmiştir. Windows işletim sistemi ile birlikte kullanılan Microsoft Teams Rooms versiyonu için ThinkSmart One + Lenovo IP Controller, gelişmiş web seminerleri (e-posta özelleştirme), ekran paylaşımını görüntülerken yakınlaştırma ve uzaklaştırma, Microsoft Teams chat sohbetinde Microsoft 365 Copilot (Early Access Program) ve çok daha fazlası yer almaktadır.

Siz ve işletmeniz toplantı odalarınızı Microsoft Teams Rooms ile güncelleştirmek istiyorsanız, mevcut sistemler hakkında daha fazla bilgi için Vodanet’i arayabilirsiniz.

Logitech tarafından üretilen yeni nesil video konferans sistem özelliklerine sahip Rally Bar ürün ailesine küçük toplantı odaları için üretilmiş düşük satın alma maliyetine sahip en yeni modeli Rally Bar Huddle siparişini Vodanet’e verebilirsiniz.

Şık bir tasarım ve son teknoloji barındıran Rally Bar Huddle küçük alanlar için doğrudan ve güçlü bir çözümdür. Tüm Rally Bar ürün ailesi Logitech tarafından geliştirilen CollabOS işletim sistemi kullanmaktadır.

Son sürüm olan CollabOS 1.9, Microsoft Teams Rooms için iki ana özelliğe sahiptir.

  • Rally Bar Huddle, Android’de #MicrosoftTeamsRooms için sertifikalıdır ve hemen kullanılabilir
  • CollabOS 1.9.571’e yapılan en son güncellemeyle, Rally Bar Huddle, Rally Bar Mini ve Rally Bar modellerinde Microsoft Teams Rooms artık toplantılar sırasında Scribe’ı bir içerik kamerası olarak kullanma yeteneğine sahip. İçerik kamerası olarak atadıktan sonra, toplantı katılımcıları bir tuşa basarak Scribe’ı kullanabilir.

2023 yılı itibarı ile kurumlar toplantı odalarında ve işletme içinde kullanmayı planladıkları televizyonlar için kurumsal çalışma hayatına özel üretilen endüstriyel ekranları tercih etmektedirler. Vodanet olarak firmanız için neden endüstriyel ekran almanızı açıklayan satınalma rehberimizi Ağustos 2023 tarihi itibarı ile yayınlandık.

Telefon santralınızı sunucunuza taşıyalım. Gereksiz tüm donanımlardan kurtulun.

Kurumsal çözüm sunan Saphira %100 yerli teknoloji ile geliştirilmiş yeni nesil IP Santral yazılımıdır. Geleneksel telefon santralınızın tüm özelliklerine sahip olan Saphira IP Santral sürekli gelişen ip haberleşme özellikleri ile çağrı merkezi, crm, mobil telefon entegrasyonu ve ses kayıt gibi ilave yüzlerce özelliği bünyesinde barındırmaktadır.

Saphira Çağrı Merkezi her sektörün ihtiyacını karşılayabilecek bir altyapı ile üretildi. 5 kullanıcılı çağrı merkezlerinden 1.000 kullanıcıya hizmet veren kurumsal profesyonel seviyelerde tüm ihtiyaçları karşılayan Saphira kullanmakta olduğunuz yazılımlarınız ile de entegre çalışabilir.

Web ve Mobil uygulamalar ile iş süreçlerini gerçek zamanlı olarak yönetebilirsiniz. Gelişmiş raporlama ile süreçlerin durumlarını ve personel performansını kontrol altında tutabilirsiniz.

Android ve iOS işletim sistemli tüm tablet-akıllı telefon gibi mobil telefonlarınızı Saphira ile sorunsuz kullanabilirsiniz. BYOD felsefesinde yeni bir telefon almadan santral sistemine dahil olabilirsiniz.

Bir Cevap Yazın

WordPress.com tarafından desteklenmektedir.

Up ↑

sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et