Barco ClickShare Güncelleme 2.17

Yeni ClickShare donanım yazılımı 2.17, geliştirilmiş otomatik geçiş ve 21:9 ekranlar için gelişmiş düzen ile mükemmel, esnek kullanıcı deneyimine odaklanır.

Bilgi işlem yöneticilerinin en beğendiği ürünlerinden biri olan ClickShare sayesinde her toplantı alanına benzersiz, standart bir kullanıcı deneyimi getiriyor. Boş bir odadan, kablolu kurulumu olan bir odadan, hatta sabit bir konferans odasından başlamanız fark etmez. Piyasadaki en esnek çözüm olan ClickShare, harika bir kullanıcı deneyimiyle farklı senaryoları, kurulumları, kullanıcıları ve teknolojileri barındırır.

2.17 cihaz yazılımı güncellemesiyle ClickShare Conference CX-50 Gen2, oda içi video konferans sisteminden BYOM (Bring Your Own Meeting) Kendi Toplantınızı Getir moduna otomatik geçiş sayesinde herkesin kendi bilgisayarından video görüşmeleri yapmasına veya içerik paylaşmasına olanak tanır.

Yenilikler

– Video konferans cihazları ve modüler kurulumlar için  oda sisteminden BYOM deneyimine otomatik geçiş

– Ultra geniş ekran için gelişmiş düzen (21:9) : içeriğin ve kişilerin yan yana en iyi şekilde görüntülenmesi 

– Zoom toplantılarında HostFlow ile toplantınıza stressiz başlayın 

– Yeni XMS Cloud’da  oda müsaitliğini yapılandırın

– ClickShare Uygulamasının ve isteğe bağlı sürücülerin basitleştirilmiş toplu dağıtımı.

DETAYLI İNCELEME

1. Hem video konferans cihazları hem de modüler kurulumlar için ClickShare’in oda değiştirme özelliğiyle konferans odalarında esnekliği artırın

ClickShare Conference CX-50 2. nesil modellerinizin tüm potansiyelini ortaya çıkarmak için cihaz yazılımını 2.17’ye yükseltin. 

ClickShare, tüm toplantı odalarına, hatta Microsoft Teams Odası gibi sabit oda kurulumlarına bile tek bir kullanıcı deneyimi getiriyor. ClickShare ile sabit odaya kablosuz paylaşım ve yerel birlikte çalışabilirlik ekler ve kullanıcı deneyimini geliştirirsiniz. Video görüşmeniz için video konferans platformuna siz karar verirsiniz. Sabit kurulumun varsayılan modunu kullanabilir veya ClickShare Conference CX-50 2. nesil ile kolayca BYOM Kendi Toplantınızı Getirin moduna geçebilirsiniz . Düğme veya Uygulama aracılığıyla dizüstü bilgisayarınızdan başka bir platformla görüntülü toplantı başlatın. Çağrı kapatıldığında, oda cihazı otomatik olarak, odaya önceden kurulmuş video konferans platformu olan varsayılan moda geri döner.

Önceki donanım yazılımında 2.16 otomatik geçiş , Logitech Rally Bar & Rally Bar Mini ve Poly Studio X30, X50 ve X70 gibi video konferans cihazlarına sahip konferans odaları için etkinleştirildi. Ayrıca, Microsoft Windows tabanlı modüler kurulumlara sahip konferans odaları için de destek eklendi.

ClickShare ile otomatik geçişin ne kadar kolay olduğunu görmek için demo videoyu izleyin:

2. Tüm ClickShare serisi için ultra geniş ekranlara yönelik gelişmiş düzen

Tüm 2. nesil ClickShare modelleri artık USB-C (DisplayPort) üzerinden ultra geniş ekrana (21:9) sahip toplantı odalarını destekliyor. Gelişmiş düzen sayesinde, siyah kenarlıkları rahatsız etmeden mevcut piksel alanının tamamını kullanarak içeriği ekrana yerleştirebilirsiniz.

21:9, hem insanları hem de içeriği yan yana gösteren ConferenceView için en uygun formattır. Bu, adil bir toplantı deneyimini sağlar ve uzaktaki tüm katılımcıların duyulmasını & görülmesini sağlar.

ConferenceView’ın 21:9 ekranda ne kadar harika göründüğünü kontrol etmek için demo videosunu izleyin: 

3. HostFlow, Zoom aramaları için de mevcuttur

Akıllı toplantı akışları, ClickShare Uygulamasındaki tüm toplantıları stressiz hale getiren amaca dayalı, otomatik iş akışlarıdır. Akıllı toplantı akışları, odanın müsaitlik durumunu kontrol etmekten otomatik başlatmaya veya gelişmiş paylaşım ve görüntüleme seçeneklerine kadar toplantı boyunca size rehberlik eder.

Son güncelleme HostFlow’u hem Zoom hem de Microsoft Teams çağrıları için kullanılabilir hale getiriyor. Toplantınızı başlattığınızda ClickShare sizi toplantı sahibi veya katılımcı olarak otomatik olarak yönlendirerek toplantınızın stressiz başlamasını sağlar.

Akıllı toplantı akışlarının toplantınızın başlangıcını nasıl optimize ettiğini gösteren videoyu kontrol edin: 

4. Yönetici deneyimi güncellemeleri

XMS Cloud platformundaki güncellemelerimiz sayesinde toplantı deneyimlerinizi yönetmek, izlemek ve optimize etmek daha kolay hale geldi.

En son XMS Cloud güncellemesiyle artık tüm ClickShare odalarınızdaki oda müsaitliği özelliğini merkezi olarak kolayca kurmanın ve yönetmenin keyfini çıkarabilirsiniz.

XMS Cloud’un tüm avantajlarından yararlanmak için Temel Birimlerinizi kaydettiğinizden emin olun!

Cihazlarınızı nasıl güncelleyebilirsiniz?

ClickShare farklı bileşenlerden oluşur: Ana Ünite, USB Buton, Uygulamalar ve XMS bulut yönetim platformu. En iyi deneyimi elde etmek için her bileşenin güncellendiğinden emin olun.

  • Ana Ünite ürün yazılımı, otomatik güncelleme işlevi aracılığıyla kurulabilir veya ClickShare Yapılandırıcı aracılığıyla manuel olarak güncellenebilir. USB Butonlar Wi-Fi aracılığıyla otomatik olarak güncellenir.
  •  Masaüstü Uygulamasını Paylaş’a tıklayın. Uygulamanın gelecekteki sürümlere otomatik olarak güncellendiğinden emin olmak için en son sürümü manuel olarak indirip yüklemenizi öneririz. Kurulduktan sonra otomatik güncelleme işlevi Uygulamayı güncel tutacaktır. Uygulama aracılığıyla kablosuz konferansı etkinleştirmek istiyor musunuz? Windows MSI yükleyicisini indirdiğinizden emin olun. 
  • iOS ve Android Uygulaması mobil cihazınızın ayarlarına göre güncellenir.
  • XMS Cloud güncellemesi otomatik olarak çalıştırılırken XMS Virtual Edge manuel olarak güncellenebilir.

1 thoughts on “Barco ClickShare Güncelleme 2.17

Add yours

  1. Geri bildirim: Vodanet Ekim 2023 -

Bir Cevap Yazın

Powered by WordPress.com.

Up ↑

sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et