Google Meet Eylül 2020’ye kadar ücretsiz

Koronavirüs salgını nedeniyle son günlerde popüler olan görüntülü görüşme platformları, bir çok şirketi harekete geçirirken, Google’dan dev bir hamle geldi. Teknoloji devi Google, bünyesinde bulunan ancak daha önce, görüntülü görüşme başlatabilmenin ücretli olduğu ‘Meet’ isimli video konferans uygulamasını tüm kullanıcılar için ücretsiz hale getireceğini açıkladı. Yapılacak değişikliklerle birlikte herkesin ücretsiz bir şekilde Meet üzerinden görüntülü görüşme yapabileceği belirtildi.

Ancak yapılan açıklamada, Meet uygulamasının hemen ücretsiz hale gelmeyeceği, aşamalı bir şekilde ücretsiz hale getirileceği belirtildi. Öte yandan, video konferans platformu Eylül 2020 tarihinden itibaren Meet’in 100 katılımcı ile, görüşmelerin ise 60 dakika ile sınırlandırılacağı kaydedildi.

Koronavirüs salgını döneminde video konferans gerçekten önemli bir hizmet haline geldi ve video konferans kullanımının gerçekten arttığını gördük.

Google Cloud Ürün Yönetimi Direktörü Smita Hashim

Meet isimli video konferans uygulamasının birkaç hafta içerisinde ücretsiz olarak kullanıma hazır hale gelmesi bekleniyor.

Google Meet Hakkında

Video konferans teknolojisi güvenli ve üretken olmamıza yardımcı olur. Geçtiğimiz birkaç ay boyunca, ister ekip arkadaşlarıyla çalışıyor, ister sağlık uzmanlarıyla konuşuyor, sevdiklerinizle paylaşıyor, ister evden öğreniyor olun, video toplantılarının gücünün bizi bir araya getirdiğini gördük. 

Bugün, premium video konferans ürünümüz Google Meet’u önümüzdeki haftalarda kullanıma sunulacak herkes için ücretsiz yapıyoruz. Meet”ı dünya çapında okullar, hükümetler ve işletmeler tarafından güvenilen güvenli ve güvenilir bir video konferans çözümü yapmak için yıllar harcadık ve son aylarda daha da yararlı hale getirmek için en çok talep edilen özelliklerin yayınlanmasını hızlandırdık . Mayıs ayının başından itibaren, e-posta adresine sahip olan herkes, basit zamanlama ve ekran paylaşımı, gerçek zamanlı altyazılar ve tercihinize uyum sağlayan düzenler gibi iş ve eğitim kullanıcılarımız için mevcut olan özelliklerin birçoğu ile tanışın ve bu özelliklerin keyfini çıkarabilir. , genişletilmiş döşenmiş bir görünüm dahil. 

Meet’ı kullanan herkesin başlangıçtan itibaren güvenli ve güvenilir bir deneyime sahip olması önemlidir, bu nedenle önümüzdeki hafta başlayarak, önümüzdeki haftalarda kullanılabilirliğini giderek daha fazla kişiye genişleteceğiz. Bu, meet.google.com adresinden hemen toplantı oluşturamayabileceğiniz anlamına gelir , ancak uygun olduğunda bildirim almak için kaydolabilirsiniz 

Bir Cevap Yazın

Powered by WordPress.com.

Up ↑

sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et